het team

Liloz
Ik ben Liloz, eigenaresse van Golden Scissors. In beide filialen heb ik een top team staan waar ik trots op ben. Zij delen dezelfde liefde en passie voor het vak als ik, wat ik erg belangrijk vind. Zelf ben ik ook werkzaam in beide salons. Voor uw handen en voeten bent u bij mij aan het juiste adres, en sta ik graag voor u klaar.
Sanne
Mijn naam is Sanne en sinds 2009 ben ik werkzaam bij Golden Scissors. Ik heb ruime ervaring als kapster en nagelstyliste. Afgelopen jaar heb ik het certificaat om te mogen waxen behaald en ook dit doe ik met veel plezier. In de loop der jaren heb ik een leuke vaste klantenkring opgebouwd en kan ik mijn creativiteit goed kwijt. Naast mijn werk heb ik een druk, leuk, sportief en gezellig leven.
Jerney
Hoi ik ben Jerney en werk 4 jaar alweer bij golden scissors. Met een leuk team en gezellige klanten heb ik het daar erg naar me zin. Wilt u een afspraak maken bij mij dan kan dat op woensdag donderdag en vrijdag in het falga! Hoop u snel te zien.
Petra
Hoi, laat ik mij even voorstellen. Ik ben Petra met al ruim 22 jaar ervaring werk ik nu al 4 jaar in het Falga met veel plezier. Vind het heerlijk om gezellig te kletsen en te lachen met mijn klanten, voornamelijk de oudere dames en heren vind ik erg gezellig. Mocht u bij mij een afspraak willen maken dan kan dat op de maandag dinsdag woensdag en de zaterdag in het Falga. Hoop u snel te zien!
Angelina
Hoi, ik ben Angelina en ben nu sinds een jaar werkzaam bij Golden Scissors. In dat jaar had ik al snel een vast klantenbestand opgebouwd en werk er met veel plezier. Na dik 20 jaar ervaring hou ik nog steeds van mijn vak en mijn klanten. Geen dag is hetzelfde. Wilt u bij mij een afspraak maken dan kan dat op maandag of dinsdag in de spoorstraat! Hoop u snel te zien.
Angel
Mijn naam is Angel. Ik ben 4 jaar werkzaam als kapster en ik geniet volop van mijn vak. Ik werk bij Golden Scissors sinds oktober 2019. Het kappersvak is super leuk, je weet van je zelf waar je goed in bent en waar je plezier in hebt. Mijn specialiteiten zijn, kleuren, model föhnen, heren knippen en dames knippen Ik werk voornamelijk in de Spoortstraat. Jullie kunnen bij mij een afspraak maken op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, donderdag en Zaterdag
Mustafa
Mijn naam is Mustafa, Ik ben al 3 jaar werkzaam als barbier bij, Golden scissors. Ik vind het een super leuk vak omdat, ik veel mensen mooi en gelukkig mag maken, als de klanten gelukkig zijn ben ik ook gelukkig! Ik vind het vooral super leuk dat ik mezelf kan zijn en dat de klantenbinding fantastisch is. U kunt bij mij een afspraak maken in de spoorstraat op de volgende dagen: Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag Ik hoop u snel te zien bij GOLDEN SCISSORS!
Linda
Mijn naam is Linda Schuurman en ik ben 31 jaren jong. Ik ben 15 jaar kapster en dit doe ik nog met alle plezier liefde en passie! Vanaf april 2019 tot heden ben ik werkzaam bij kapsalon Golden Scissors. Ik werk in het filiaal in de Spoorstraat op de maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op deze dagen kunt u bij mij terecht voor een bakje koffie of thee en een gezellig klets en verwen momentje. Klantvriendelijk staat bij mij boven aan het lijstje maar; Knippen, kleuren, fohnen, permanenten, watergolven ik doe het allemaal. Waar ik helemaal enthousiast van wordt zijn de grootste veranderingen. Waar ikzelf persoonlijk vrolijk van wordt is lekker creatief bezig te zijn, een mooi nieuw kapsel of kleurcorrecties of kleurtransformaties. Maar ook puntjes knippen of een uitgroei bijwerken vindt ik net zo leuk. Dus heeft u zin in een gezellig praatje dan bent u van harte welkom!
Previous
Next